Hrvatska Ed Farmacija
Ljekarna 24h online
Telefon u Hrvatskoj: +44 2036 082857

Ženski vaginalni orgazam, ženska ejakulacija i višestruki orgazami

Nije pas koji nikad nije gledao holivudski film u kojem glumica svršava uz puno buke i gimnastičkih pozicija. Ako to pokušate oponašati, vaše će vođenje ljubavi završiti posjetom fizioterapeutu. Što se zapravo događa tijekom vaginalnog orgazma? Može li žena ejakulirati i što razlikuje vrhunac u tjednu od stimulacije G-točke? Mnoga pitanja ostaju neodgovorena o seksualnom iskustvu ženskog spola. Ovdje to detaljno objašnjavamo

Malo žena doživi vaginalni orgazam

Vaginalni orgazam u kojem žena ejakulira kroz penetraciju nije tako očit kao što se obično misli. Na primjer, u opsežnom istraživanju više od tisuću žena i djevojaka u Sjedinjenim Državama, 37 posto je navelo da sama penetracija nije dosegla vrhunac. 18 posto nije imalo nikakvu dodatnu stimulaciju, a gotovo jedna od deset žena priznala je da nikada nije dosegla vrhunac tijekom spolnog odnosa. Prema centru znanja Rutgers, svaka treća žena ne poznaje orgazam.

Zašto jedna žena nema problema s orgazamom?

Uzrok mogu biti fizički čimbenici. Žena može osjetiti bol tijekom seksa, na primjer, ali često je razlog psihološki. Osjećaj srama, nedostatak seksualne fantazije, loša veza, strah od gubitka kontrole, sve to igra ulogu.

Kako teče ženska ejakulacija?

Malo žena doživi užitak ženske ejakulacije. Međutim, ona također može ejakulirati. Ponekad se to dogodi prije nego se dogodi vrhunac.

Izlučena tekućina dolazi iz uretre, nema miris i bezbojna je. Žena može lučiti ejakulacijsku tekućinu ako se stimulira G-točka. Da bi do toga došla, žena se mora potpuno predati seksualnom partneru.

Zašto žene mogu imati višestruke orgazme

Samo žene doživljavaju višestruki orgazam. Njihova razina uzbuđenja traje dulje. Muškarcima treba vremena da se vrate na pravi put. Što je starija, to dulje traje ova pauza. Kada se penis brzo ponovno stimulira, može se doživjeti kao bolan ili neugodan. Osobe u dvadesetim godinama mogu ponovno imati seksualnu penetraciju nakon nekoliko minuta, u kasnijoj dobi između toga može biti i cijeli dan. Žene ponekad govore o orgazmičkom valu u kojemu nekoliko puta dosegnu vrhunac tijekom istog vođenja ljubavi.

Što je cervikalni orgazam?

Cervikalni orgazam ili orgazam cijelog tijela novi je podvig ejakulacije. Cerviks je otmjena riječ za cerviks. Cijev seže do proreza. Ako ga netko uspije stimulirati, žena bi, tvrde stručnjaci, dobila sveti gral orgazama. U praksi to nije tako jednostavno. Za stimulaciju cerviksa potrebno je prodrijeti duboko, izbjegavajući što je moguće više zid rodnice. Najbolji za uspjeh u tome bio bi doggy style.

Orgazam G točke: činjenica ili fikcija?

O G-točki ili G-točki već se mnogo raspravljalo. Prema jednom znanstveniku ne postoji, prema drugome postoji. Da definitivno razjasnimo ovu legendu: G-točka ne postoji kao zaseban organ, ali postoji ako je dio stijenke rodnice deblji na mjestu gdje klitoris pritišće. To izaziva ugodan osjećaj. Kako su izvijestili američki istraživači A. Ostrzenski, M.N. Scheinberg i suradnici (BJOG časopis, 2014.), u smislu histologije, G točka se sastoji od G neurovaskularnih tkiva i živčanog ganglija.

Članci na blogu:

  1. Upoznavanje i spriječavanje spolno prenosivih infekcija i bolesti
  2. Ženski vaginalni orgazam, ženska ejakulacija i višestruki orgazami
  3. Muški spolni hormoni: čemu služi testosteron?
  4. Povećajte libido prirodnim putem uz pomoć suplemenata i ljekovitog bilja
  5. Dobijte veći penis, operacija povećanja penisa za veću dužinu